Hvidebæk Slagteri blev grundlagt i 1990 af brødrene Henrik Fobian, Klaus Fobian Jensen og Jesper Fobian Jensen, der alle er udlærte slagtere, samt af deres far, Frank Jensen.

1990 slagtes 150 svin om ugen, og 30 kreaturer og lam. Yderligere en del producentslagtninger.
1996 er slagtningerne nået 400 ugentligt, Frank Jensen træder ud.
1999 får Hvidebæk Slagteri sin EU-autorisation og slagteriet udbygges. 1000 slagtninger om ugen på ét skift.
2002 står en ny 700 m2 pølsefabrik færdig – med et bredt sortiment af kvalitetspølser. Samtidig er slagtninger steget til ca. 1300 grise/uge.
2007 bygger slagteriet ny skærestue og nyt pakkeri samt ekspedition og ugentlige slagtninger runder de 2000 grise.
2008 bliver Hvidebæk Pølsefabrik opgraderet til en ugeproduktion på 40 tons – på ét skift.
2012 Klaus Fobian Jensen udtræder.
2015 slagtes 2000 grise om ugen.